Dance Studio Patty doet mee aan de Nationale Sportweek en AH Sportactie. Als sportactiviteit bieden we een pakket aan van drie kennismakingslessen bij een dansles naar keuze.

Van 17 t/m 30 september ontvang je bij Albert Heijn een sportvoucher elke keer dat je boodschappen doet. Deze kan je vervolgens t/m 25 november verzilveren via ahsportactie.nl voor een sportactiviteit naar keuze, bij ons bijvoorbeeld. Een unieke kans om kennis te maken met Dance Studio Patty! Deze actie geldt alleen voor niet-leden.

Om de Nationale Sportweek feestelijk af te trappen organiseren wij samen met Reva Centre, Sportcentrum Heemskerk en Ruitersportcentrum De Schimmelkroft een open dag op zondag 16 september aanstaande; Sportboulevard beweegt! DSP opent deze dag met een spetterend optreden. Daarna kan iedereen meedoen met een stoere Hiphop of Breakdance les, een vrolijke Kids-/Peuterdans les of bijvoorbeeld Polefitness. De open dag begint om 11.00 uur en het complete programma vind je op de Facebookpagina van Sportboulevard Heemskerk.

Categories:

Related Posts

Start nieuw seizoen (2017-2018)

Het nieuwe dansseizoen start op maandag 11 september 2017. Tot dan!

DSP ACTUEEL NIEUWS

Wil je steeds op de hoogte blijven van het actuele DSP nieuws?Dat is heel easy! > Klik

Danslessen voor 4 en 5 juni

4 juni In verband met het weer gaan de Polefitness Kids NIET door vandaag!De overige danslessen van vandaag gaan wél door. Wij hebben een tent opgebouwd waardoor we door kunnen dansen ondanks de regen. 5 Lees meer...