Patty

Dance Studio Patty al 26 jaar voor kwaliteit en gezelligheid!

Dansen is passie: voor bewegen, voor muziek en gewoon plezier hebben. Heb je eerder gedanst of wil je beginnen met dansen? Onze docenten hebben net als jij een passie voor dans. Zij zullen jou begeleiden en stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Wil je een stapje verder en jezelf uitdagen en een nog betere danser worden?
Dan kun je auditie doen voor onze selectiegroepen of het Showteam. Naast de danslessen volgen onze dansgroepen ook events, (inter)nationale wedstrijden, workshops om zoveel mogelijk kanten van het dansen te ervaren. Daarnaast biedt Dance Studio Patty begeleiding aan danstalenten, ter voorbereiding op de Dans/Theater Academie!

Kom bij ons een proefles doen! Move your Body!

 

 

Docenten team DSP

Leer onze docenten kennen!
DSP docententeam

DSP docententeam

2018 - 2019
Patty van Haasen

Patty van Haasen

Eigenaresse

Patty heeft de dansacademie doorlopen bij Helen LeClerc in Amsterdam. Als professionele danser heeft zij tv-optredens, (mode)shows in binnen- en buitenland gedaan en met verschillende artiesten gewerkt. In 1992 heeft zij Dance Studio Patty opgericht. Naast het management van de Dance Studio verzorgt Patty zelf lessen voor jong en oud. Daarnaast ondersteunt zij het docententeam met als doel een kwalitatief hoog niveau van de lessen te bereiken. Zij is verantwoordelijk voor de optredens en evenementen van de Selecties en het Showteam door het land. Tevens begeleidt zij jonge talenten naar het professionele werkveld als danser en/of docent.

Chender Aslan

Chender Aslan

Docent

Chender danst komend seizoen 27 jaar bij DSP. Zij heeft de vooropleiding gevolgd bij Lucia Marthas en de Theaterschool. Hier heeft zij de HBO opleiding Docent Dans afgerond. Vanaf 2014 heeft Chender een lange leerlijn dans ontwikkeld voor het primair onderwijs in Amsterdam en verzorgt op meerdere (basis)scholen dansles. Daarnaast geeft zij ook les bij de 5 o‘clock (voor)opleiding op de Theaterschool. Met de selecties- en showteam heeft zij met haar choreografieën de laatste jaren meerdere prijzen gewonnen bij diverse nationale én internationale danswedstrijden.Haar lessen zijn uitdagend en vernieuwend!

Daisy Rijken

Daisy Rijken

Docent

Daisy danst komende seizoen 30 jaar bij Patty! Dansen is altijd haar passie geweest. In 2002 begonnen aan de HBO dansopleiding van Lucia Marthas in Amsterdam. Na 4 jaar is zij afgestudeerd als uitvoerend danser én dansdocent. Daisy geeft bij DSP verschillende dansstijlen waaronder Klassiek, Streetdance, Dance Mix en Musical lessen aan verschillende leeftijdsgroepen. In haar lessen leer je een goede basis om verder te groeien in dans! Ook leert zij de fijne kneepjes van het zingen aan tijdens de musical les! Daarnaast is Daisy zeer creatief en werkt bij de balie van DSP.

Trudy van Velsen

Trudy van Velsen

Docent

Trudy danst al 26 jaar bij DSP. In 2005 begonnen bij deFontys Dansacademie in Tilburg, opleiding HBO Docent Dans. Naast haar werkzaamheden bij DSP is zij ook dansdocent en ontwikkelaar van lange leerlijn voor het BO bij het ABC Cultuur en is zij Theaterdans-docent in Rotterdam. Trudy geeft bij DSP dit seizoen in de stijlen Klassiek, Modern en Dancemix les aan verschillende leeftijdsgroepen. Haar lessen staan bekend om groot be-wegen, een goede basis en originaliteit. Daarnaast werkt zij bij de DSP balie.

Kevin Hoogeland

Kevin Hoogeland

Docent

Kevin danst nu 11 jaar bij DSP. Hij begon als breakdancer en is toen meerdere dansstijlen gaan volgen waaronder Streetdance, Hip Hop en Modern. Kevin danst sinds 2009 bij het Showteam The Explosions. Hij geeft de breakdance lessen op de donderdag en Hiphop mix. Zijn lessen bestaan uit kracht- oefeningen, vette tricks en coole moves. Ook verzorgt hij decors voor de danswedstrijden en optredens van DSP

Mieke Alkemade

Mieke Alkemade

Pole Fitness Instructor

Inmiddels werkt Mieke nu 9 jaar als Pole Fitness instructrice. In haar lessen train je lenigheid en kracht door oefeningen, Go-Go aerobics (danscombinaties) en natuurlijk de technieken in de paal. Dat maakt de training een complete en gezellige work out. Mieke heeft Pole Kids landelijk helpen opzetten. Zij is tevens jurylid van de NK Pole Fitness wedstrijden.

Lisanne Gersjes

Lisanne Gersjes

Pole Fitness Instructor

Lisanne is op haar zesde begonnen met dansen bij DSP. Daarnaast heeft zij zeven jaar in de selectie gedanst. Sinds 8 jaar beoefent zij Polefitness en geeft sinds vier jaar ook les. Ook heeft Lisanne twee keer meegedaan aan het NK Polefitness en beide keren is zij in de prijzen gevallen. Lisanne combineert Polefitness technieken met danselementen. Tevens is zij verantwoordelijk voor het demo-team.

Chamberlin Theelen

Chamberlin Theelen

Docent

Chamberlin komt uit Hoorn en danst nu al 22 jaar. Hij is begonnen met Klassiek Ballet. Op 12 jarige leeftijd ging hij op Streetdance en Hiphop en dat is hij altijd blijven doen. Dit is het 3e seizoen bij DSP als docent en zal op woensdag Hiphopmix geven. In zijn lessen gebruikt hij elementen uit andere dansstijlen op bekende muziek waardoor zijn Street en Hiphop choreografieën altijd verrassend en leerzaam zijn.

Jamy Joy Sens

Jamy Joy Sens

Docent

Jamy is voor het derde seizoen lid van ons docententeam. Zij heeft haar dansopleiding bij Codarts Rotterdam gevolgd. Jamy geeft bij ons op dinsdag de lessen Hiphop en Dancehall. Zij is enthousiast en creatief. Haar lessen zijn vernieuwend.

Lisanne Korbee

Lisanne Korbee

Docent

Lisanne is voor het tweede seizoen lid van ons docententeam. Zij heeft haar dansopleiding gevolgd bij het Nova college dans in Haarlem. Lisanne geeft bij ons op woensdag les en combineert plezier en hard werken in haar lessen. Daarbij is het belangrijk dat de leerlingen genieten en groeien.

Nanette Winters

Nanette Winters

Pole Fitness Instructor

Nanette verzorgt de Kids Polefitness lessen op de donderdag. In haar lessen worden de technieken op een speelse manier bijgebracht en uitgevoerd. Het enthousiasme van de kinderen geven haar veel energie om ze op hun eigen niveau te blijven uitdagen.

Constance van Haasen

Constance van Haasen

Yoga docent

Constance heeft ruim 30 jaar geleden verschillende lessen gegeven bij DSP, zoals Jazz dance, Aerobics, Body Shape en Steps. Zo’n 15 jaar geleden volgde ze haar eerste yogales in Amerika en ze voelde vrijwel onmiddellijk dat er iets bijzonders op haar pad was gekomen. Ze heeft diverse yoga teachtertrainingen gevolgd, Kundalini yoga, Vinyasa yoga, Yin Yang en een Yin module ½. Bij DSP geeft ze een Slow Flow en een Yin Yang yogales met soms een vleugje Kundalini yoga. Wil je lekker bewegen en/of ben je op zoek naar balans en rust binnen je drukke bestaan? Wees welkom in de yoga lessen en ervaar zelf wat yoga voor jou kan betekenen. Namaste.

Lesrooster

Wij hebben twee dansstudio's. Check het lesrooster.

Studio 1

Lesrooster

Studio 2

Lesrooster

Feestjes & Events

Heeft u een evenement? Een workshop? Een verjaardag?

Nieuws

Nieuws en agenda

DSP doet mee aan Nationale Sportweek

Dance Studio Patty doet mee aan de Nationale Sportweek en AH Sportactie. Als sportactiviteit bieden we een pakket aan van drie kennismakingslessen bij een dansles naar keuze. Van 17 t/m 30 september ontvang je bij Lees meer...

Open Dag – 2018

WANNEER zondag 8 juli 2018 van 11.00 – 15.00 uur WAT Open Dag 2018 Dance Studio Patty. gratis workshops demo’s door de selectiegroepen lesrooster 2018 – 2019 dansseizoen inschrijven voor nieuw seizoen met leuke aanbieding Open Dag Lees meer...

Start nieuw seizoen (2018-2019)

Het nieuwe dansseizoen start op maandag 10 september 2018! Bezoek onze Open Dag 2018 als je meer info wilt. Wil je alvast opgeven voor een proefles? Tot 10 september!

Eindvoorstelling DSP 2018

Eindvoorstelling 2018 in het Kennemer Theater in Beverwijk. Thema: DSP Nieuws Datum: 30 juni 2018. Kaartverkoop: start op dinsdag 15 mei as. Kaarten te verkrijgen bij het Kennemer Theater in Beverwijk.  (Kassa, website of telefonisch) Lees meer...

Yoga en Joy

Patty is inmiddels een nieuwe samenwerking aangegaan, dit keer met haar zusje Constance. Deze samenwerking is overigens geen verrassing. Beide zussen zijn al op vroege leeftijd samen begonnen met dansen. Met optredens in het land Lees meer...

DSP Open Dag 2017 – Impressie

De DSP Open Dag is druk bezocht. Er waren veel workshops en demo’s.  Heb je ook zin om te dansen? Kom langs of mail ons voor meer info >  Contact. Hier een korte impressie filmpje:

Neem contact op

Je kunt ons mailen of bellen. Of stuur ons jouw bericht via het contactformulier. Wij sturen jou zo snel mogelijk bericht.

Kom langs!

Adres dansstudio:
Kerkweg 219a
1964 KJ Heemskerk

Bellen

Ons telefoonnummer:
0251 - 252978

E-Mail

info@dspatty.nl

Contact formulier