Patty 

Patty

Dance Studio Patty staat sinds 1992 voor kwaliteit en gezelligheid

Dansen is passie: voor bewegen, voor muziek en gewoon plezier hebben.
Heb je eerder gedanst of wil je beginnen met dansen? Onze docenten hebben net als jij een passie voor dans. Zij zullen jou begeleiden en stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Wil je een stapje verder en jezelf uitdagen en een nog betere danser worden?
Dan kun je auditie doen voor onze selectiegroepen of het Showteam. Naast de danslessen volgen onze dansgroepen ook events, (inter)nationale wedstrijden en workshops om zoveel mogelijk kanten van het dansen te ervaren. Daarnaast biedt Dance Studio Patty begeleiding aan danstalenten, ter voorbereiding op de Dans/Theater Academie!

Kom bij ons een proefles doen! Move your Body!

Docenten team DSP

Leer onze docenten kennen!
Patty van Haasen

Patty van Haasen

Eigenaresse

Patty heeft de dansacademie doorlopen bij Helen LeClerc in Amsterdam. Als professionele danser heeft zij tv-optredens, (mode)shows in binnen- en buitenland gedaan en met verschillende artiesten gewerkt. In 1992 heeft zij Dance Studio Patty opgericht. Naast het management van de Dance Studio verzorgt Patty zelf lessen voor jong en oud. Daarnaast ondersteunt zij het docententeam met als doel een kwalitatief hoog niveau van de lessen te bereiken. Zij is verantwoordelijk voor de optredens en evenementen van de Selecties en het Showteam door het land. Tevens begeleidt zij jonge talenten naar het professionele werkveld als danser en/of docent.

Chender Aslan

Chender Aslan

Docent

Chender danst komend seizoen 27 jaar bij DSP. Zij heeft de vooropleiding gevolgd bij Lucia Marthas en de Theaterschool. Hier heeft zij de HBO opleiding Docent Dans afgerond. Vanaf 2014 heeft Chender een lange leerlijn dans ontwikkeld voor het primair onderwijs in Amsterdam en verzorgt op meerdere (basis)scholen dansles. Daarnaast geeft zij ook les bij de 5 o‘clock (voor)opleiding op de Theaterschool. Met de selecties- en showteam heeft zij met haar choreografieën de laatste jaren meerdere prijzen gewonnen bij diverse nationale én internationale danswedstrijden.Haar lessen zijn uitdagend en vernieuwend!

Daisy Rijken

Daisy Rijken

Docent

Daisy danst komende seizoen 30 jaar bij Patty! Dansen is altijd haar passie geweest. In 2002 begonnen aan de HBO dansopleiding van Lucia Marthas in Amsterdam. Na 4 jaar is zij afgestudeerd als uitvoerend danser én dansdocent. Daisy geeft bij DSP verschillende dansstijlen waaronder Klassiek, Streetdance, Dance Mix en Musical lessen aan verschillende leeftijdsgroepen. In haar lessen leer je een goede basis om verder te groeien in dans! Ook leert zij de fijne kneepjes van het zingen aan tijdens de musical les! Daarnaast is Daisy zeer creatief en werkt bij de balie van DSP.

Trudy van Velsen

Trudy van Velsen

Docent

Trudy danst al 26 jaar bij DSP. In 2005 begonnen bij deFontys Dansacademie in Tilburg, opleiding HBO Docent Dans. Naast haar werkzaamheden bij DSP is zij ook dansdocent en ontwikkelaar van lange leerlijn voor het BO bij het ABC Cultuur en is zij Theaterdans-docent in Rotterdam. Trudy geeft bij DSP dit seizoen in de stijlen Klassiek, Modern en Dancemix les aan verschillende leeftijdsgroepen. Haar lessen staan bekend om groot be-wegen, een goede basis en originaliteit. Daarnaast werkt zij bij de DSP balie.

Kevin Hoogeland

Kevin Hoogeland

Docent

Kevin danst nu 11 jaar bij DSP. Hij begon als breakdancer en is toen meerdere dansstijlen gaan volgen waaronder Streetdance, Hip Hop en Modern. Kevin danst sinds 2009 bij het Showteam The Explosions. Hij geeft de breakdance lessen op de donderdag en Hiphop mix. Zijn lessen bestaan uit kracht- oefeningen, vette tricks en coole moves. Ook verzorgt hij decors voor de danswedstrijden en optredens van DSP

Mieke Alkemade

Mieke Alkemade

Pole Fitness Instructor

Inmiddels werkt Mieke nu 9 jaar als Pole Fitness instructrice. In haar lessen train je lenigheid en kracht door oefeningen, Go-Go aerobics (danscombinaties) en natuurlijk de technieken in de paal. Dat maakt de training een complete en gezellige work out. Mieke heeft Pole Kids landelijk helpen opzetten. Zij is tevens jurylid van de NK Pole Fitness wedstrijden.

Lisanne Gersjes

Lisanne Gersjes

Pole Fitness Instructor

Lisanne is op haar zesde begonnen met dansen bij DSP. Daarnaast heeft zij zeven jaar in de selectie gedanst. Sinds 8 jaar beoefent zij Polefitness en geeft sinds vier jaar ook les. Ook heeft Lisanne twee keer meegedaan aan het NK Polefitness en beide keren is zij in de prijzen gevallen. Lisanne combineert Polefitness technieken met danselementen. Tevens is zij verantwoordelijk voor het demo-team.

Chamberlin Theelen

Chamberlin Theelen

Docent

Chamberlin komt uit Hoorn en danst nu al 22 jaar. Hij is begonnen met Klassiek Ballet. Op 12 jarige leeftijd ging hij op Streetdance en Hiphop en dat is hij altijd blijven doen. Dit is het 3e seizoen bij DSP als docent en zal op woensdag Hiphopmix geven. In zijn lessen gebruikt hij elementen uit andere dansstijlen op bekende muziek waardoor zijn Street en Hiphop choreografieën altijd verrassend en leerzaam zijn.

Jamy Joy Sens

Jamy Joy Sens

Docent

Jamy is voor het derde seizoen lid van ons docententeam. Zij heeft haar dansopleiding bij Codarts Rotterdam gevolgd. Jamy geeft bij ons op dinsdag de lessen Hiphop en Dancehall. Zij is enthousiast en creatief. Haar lessen zijn vernieuwend.

Lisanne Korbee

Lisanne Korbee

Docent

Lisanne is voor het tweede seizoen lid van ons docententeam. Zij heeft haar dansopleiding gevolgd bij het Nova college dans in Haarlem. Lisanne geeft bij ons op woensdag les en combineert plezier en hard werken in haar lessen. Daarbij is het belangrijk dat de leerlingen genieten en groeien.

Nanette Winters

Nanette Winters

Pole Fitness Instructor

Nanette verzorgt de Kids Polefitness lessen op de donderdag. In haar lessen worden de technieken op een speelse manier bijgebracht en uitgevoerd. Het enthousiasme van de kinderen geven haar veel energie om ze op hun eigen niveau te blijven uitdagen.

Constance van Haasen

Constance van Haasen

Yoga docent

Constance heeft ruim 30 jaar geleden verschillende lessen gegeven bij DSP, zoals Jazz dance, Aerobics, Body Shape en Steps. Zo’n 15 jaar geleden volgde ze haar eerste yogales in Amerika en ze voelde vrijwel onmiddellijk dat er iets bijzonders op haar pad was gekomen. Ze heeft diverse yoga teachtertrainingen gevolgd, Kundalini yoga, Vinyasa yoga, Yin Yang en een Yin module ½. Bij DSP geeft ze een Slow Flow en een Yin Yang yogales met soms een vleugje Kundalini yoga. Wil je lekker bewegen en/of ben je op zoek naar balans en rust binnen je drukke bestaan? Wees welkom in de yoga lessen en ervaar zelf wat yoga voor jou kan betekenen. Namaste.

Lesrooster

Wij hebben twee dansstudio's. Check het lesrooster.

Studio 1

Lesrooster

Studio 2

Lesrooster

Feestjes & Events

Heeft u een evenement? Een workshop? Een verjaardag?

Nieuws

Nieuws en agenda

Foto’s en Video Eindpresentatie 2019

Foto’s en Video Eindpresentatie 2019 bestellen bij Photofinish en TrueView De foto’s en de Video registratie van de Eindpresentatie zien er geweldig uit! De foto’s zijn te bestellen bij Photofinish. Zie hieronder de links. Show Lees meer...

Audities 2019

Audities voor de Selectie-groepen en Showteam Wanneer: zondag 7 juli vanaf 14.15Waar:  DSPatty.  Route hierOpgeven en info:  administratie@dspatty.nl Dansen is je passie! Tijdens optredens/evenementen en (dans)wedstrijden ben jij het visitekaartje van DSP!

Open Dag 2019

Open Dag voor bestaande en nieuwe leden Wanneer: Zondag 7 juli Tijd: 10.00 – 14.00 uurWaar: DSPatty.   Route hierActiviteiten:   gratis workshops demo/optredens van de selectiegroepen voorinschrijvingen nieuw seizoen DSP verzorgt ná de Eindpresentatie speciaal voor iedereen Lees meer...

Eindpresentatie 2019

Dance Studio Patty presenteert: DSP BIBLIOTHEEK in het Kennemer Theater. Eindelijk is het zover … De jaarlijkse Eindpresentatie is in zicht! Thema: DSP BIBLIOTHEEKDatum: zaterdag 29 juni 2019.Kaartverkoop: start op dinsdag 14 mei as.Prijs: 18.00 Lees meer...

DSP doet mee aan Nationale Sportweek

Dance Studio Patty doet mee aan de Nationale Sportweek en AH Sportactie. Als sportactiviteit bieden we een pakket aan van drie kennismakingslessen bij een dansles naar keuze. Van 17 t/m 30 september ontvang je bij Lees meer...

Open Dag – 2018

WANNEER zondag 8 juli 2018 van 11.00 – 15.00 uur WAT Open Dag 2018 Dance Studio Patty. gratis workshops demo’s door de selectiegroepen lesrooster 2018 – 2019 dansseizoen inschrijven voor nieuw seizoen met leuke aanbieding Open Dag Lees meer...

Neem contact op

Je kunt ons mailen of bellen. Of stuur ons jouw bericht via het contactformulier. Wij sturen jou zo snel mogelijk bericht.

Kom langs!

Adres dansstudio:
Kerkweg 219a
1964 KJ Heemskerk

Bellen

Ons telefoonnummer:
0251 - 252978

E-Mail

info@dspatty.nl

Contact formulier