Lieve dansers en ouders/verzorgers,

UPDATE: 31.03.2020
Van overheidswege is de sluiting van alle dansscholen verlengd tot en met 28 april as.

Het onvermijdelijke is aangebroken, we zullen helaas de dansschool moeten sluiten in ieder geval t/m 6 april.
Dance Studio Patty bestaat nu 28 jaar en is nog nooit gesloten geweest! We doen dit met heel veel pijn in ons hart voor de leerlingen die zo graag komen dansen ☹

Waarom deze beslissing
Het gaat niet alleen om de veiligheid van leerlingen en docenten, maar vooral om de oproep om met elkaar te voorkomen dat onze gezondheidszorg overbelast raakt. Samen voorkomen we daardoor nog veel meer problemen die zouden ontstaan voor allen die van die zorg afhankelijk zijn.

Wat wij mee laten wegen bij deze beslissing is het volgende. Dansen is een fysiek beroep. Hoewel we er extra alert op waren, is het moeilijk om fysiek contact helemaal te vermijden. Vooral bij jongere kinderen is het lastig om ervoor te zorgen dat ze niet knuffelen en geen hand geven.

Achter de schermen hebben wij de afgelopen dagen natuurlijk ook al goed nagedacht over de oplossingen die wij zouden kunnen bieden. Met name omdat het grootste gedeelte van de groepen meedoet aan de Eindpresentatie op 27 juni a.s. en er later in dit seizoen voor sommige groepen nog wedstrijden op het programma staan.

We hebben op dit moment meerdere scenario’s omdat we niet weten voor hoe lang wij de deuren moeten sluiten en geen lessen op de dansschool kunnen geven. Scenario 1 gaat in per maandag 16 maart a.s., wanneer dit nodig is zal aansluitend scenario 2 ingaan. Indien dit zo is, zullen wij jullie daarover tijdig informeren.

Scenario 1: SLUITING T/M 6 april

Wij houden op basis van de richtlijnen van het RIVM op dit moment aan dat de dansschool in ieder geval t/m 6 april gesloten is. Wij hebben de leerlingen in twee groepen verdeeld.

Groep 1: De leerlingen die werken aan de Eindpresentatie 27 juni a.s.: Voor deze groep zal de meivakantie van 4 t/m 10 mei komen te vervallen. Iedereen die in de gelegenheid is, kan die week volgens het normale rooster naar de lessen komen.
Groep 2: De leerlingen die deelnemen aan Yoga en Dancefit: Deze lessen worden op een later moment gecompenseerd. Daar zal in een later stadium apart contact over worden opgenomen. 

Scenario 2: SLUITING VOOR LANGERE TIJD

Om alsnog zo goed mogelijk voor te bereiden op de Eindpresentatie op 27 juni a.s, wanneer de dansschool voor langere tijd moet sluiten, compenseren wij deze lessen als volgt. De leerlingen die meedoen aan de Eindpresentatie en een nieuwe choreografie aangeleerd moeten krijgen, zullen wij voorzien van filmpjes. Dat kunnen wij doen via een verborgen link op YouTube, of door ze te delen in de dansschool Whatsapp-groep. Indien dit scenario van toepassing is, zal je daarover verder worden geïnformeerd.  

CONTRIBUTIE: Wij doen er alles aan om deze situatie op te vangen, te vervangen en oplossingen te bedenken die binnen ons vermogen liggen. Met de bovenstaande plannen kunnen wij in ieder geval een groot deel van de lesgelden compenseren. 
Voor deze situatie zijn geen regels of pasklare oplossingen. We hebben voornamelijk met overmacht te maken en doen ons uiterste best alles in goede banen te leiden.

Wij hopen op ieders begrip voor deze situatie. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in de situatie zullen we iedereen direct een email sturen.

Stay healthy en tot snel!

Lieve dansgroet,
Patty en Team Dance Studio Patty

Categories:

Related Posts

Eindvoorstelling DSP 2018 – Video- en fotoregistratie

Eindvoorstelling 2018 in het Kennemer Theater in Beverwijk. Thema: DSP Nieuws Datum: 30 juni 2018. Kaartverkoop: start op dinsdag 15 mei as. Kaarten te verkrijgen bij het Kennemer Theater in Beverwijk.  (Kassa, website of telefonisch) Lees meer...

Audities 2019

Audities voor de Selectie-groepen en Showteam Wanneer: zondag 7 juli vanaf 14.15Waar:  DSPatty.  Route hierOpgeven en info:  administratie@dspatty.nl Dansen is je passie! Tijdens optredens/evenementen en (dans)wedstrijden ben jij het visitekaartje van DSP!

Start nieuw seizoen (2017-2018)

Het nieuwe dansseizoen start op maandag 11 september 2017. Tot dan!